utisci

Dragi Saša, hvala za sve. Toliko se osećam bolje i poletnije, da se nekad zbunim zbog tolike promene. Život sa bolim punih 10 godina, na koji sam se navikla mislivši da ne može drugačije, a u stvari trebalo je tako malo, a to malo dovelo je do velikih promena. 

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Milan Manić
Pirot
Zašto izabrati nas

Svi bolni sindromi kreću od centra ka periferiji. Centar su mozak i kičmena moždina.Odakle kreću nervi koji inervišu mišiće. Pošto se prostiru između mišića, putanje tih nerava su vrlo ranjiva mesta, a pogotovu njihovi koreni. Bolni sindromi u leđima su najdominantniji , a najčešća lokacija je uglavnom u vratnom ili donjem delu leđa. Mogu se javiti bolne senzacije u rukama i nogama kao posledice ove, prethodno pomenute problematike.

Ova solucija nema neželjenih efekata. Znam, najteže je pokrenuti sebe u udobnosti svog doma. Ali, budimo iskreni i priznajmo sebi, svako bi voleo da vozi auto sa vrhunskim performansama. Donesi odluku da tvoje telo pokrenemo i od nega stvorimo vrhunsko prevozno sredstvo kroz život. Programiraćemo pokret, da bez tegoba uživate u „vožnji“.
 Zahvaljivaćete se kasnije.

Aktivnih članova

Dobrih rezultata

Sati treninga

LABARATORIJA POKRETA VAS ČEKA

NISTE SAMI.
IZABERITE PODRŠKU.

moj program vežbe